Rust Off

RAZPRŠILO ZA ČIŠČENJE RJE BREZ KISLIN ZA VEČ VOZIL.

Odstranjuje ostanke rje in industrijskega prahu z vseh lakiranih kovinskih in plastičnih površin. pH-nevtralna aktivna formula. Z laka očisti apnene obloge in drugo umazanijo.

Pakiranje: 700ml

Brake Cleaner

OČISTI, ZAŠČITI IN PODALJŠA ŽIVLJENJSKO DOBO ZAVOR.

Hitro, temeljito razmaščevanje in čiščenje zavornih komponent, sklopke, delov motorja in mehanskih delov. Izdelek odstranjuje najtrdovratnejše madeže, maščobne obloge in silikon.

Pakiranje: 600ml

Multi-Purpose Degreaser

RAZMASTI IN OČISTI TEŽKE MADEŽE Z MOTORJEV, TRGOVSKIH IN TOVARNIŠKIH TAL.ODSTRANI OLJE, MAŠČOBO IN BITUMENSKE SNOVI.

Razmasti in očisti trdno umazanijo z motorjev in motornih komponent vseh vrst vozil, ostanke maščob iz tovarn, avtomobilskih delavnic in garaž. Zlahka raztaplja mastno umazanijo, mastne ostanke in druge madeže. Ne poškoduje barve ali plastike.

Pakiranje: 600ml

Air Conditioning Cleaner

ČISTI KLIMATSKE NAPRAVE, ODSTRANJUJE NEPRIJETNE VONJAVE IN OSVEŽUJE NOTRANJOST AVTOMOBILA.

Higienski čistilnik za notranjost vozila. Odpravlja potencialno nevarne mikrobe in hkrati odstranjuje neprijetne vonjave iz klimatske naprave in prezračevalnega sistema ter celotne notranjosti vozila. Demontaža prezračevalnega sistema ni potrebna.

Pakiranje: 150ml / 600ml

Hand Washing Paste

POSEBNA FORMULA ZA HITRO ODSTRANJEVANJE OLJA, BITUMNA IN NAFTNIH DERIVATOV Z ROK IN OKOLJA!

Odstranjuje trdovratne umazanije, kot so barva, olje, maščoba, zavorni prah, pri tem pa ohranja roke nežne in čiste. Prilagojen naravni vrednosti pH kože. Ne zamaši odtokov.

Pakiranje: 500g / 1350g / 7500g

Prenesite katalog izdelkov