Car Shampoo With Wax

ŠAMPON VRHUNSKE KVALITETE S VOSKOM – PERE, POLIRA I ŠTITI!

Konfiguracija jako prianjajućih biljnih voskova koji ne sadrže silikon ili fosfate. Samoaktivirajući sastojci proizvoda temeljito uklanjaju prljavštinu sa svih vrsta karoserija vozila.

Pakiranje: 1L

Car Shampoo Perfumed

KONCENTRIRANI ŠAMPON ZA BRZO I TEMELJITO PRANJE SVAKOG VOZILA.

Temeljito pranje, dizajnirano za sve vrste vozila. Optimalno pjenjenje, ugodan miris, snažni i moderni aktivni sastojci jamče izvrsno vanjsko čišćenje vozila.

Pakiranje: 1L

Prewash

PROFESIONALNO PRETPRANJE, ZA SVE VRSTE VOZILA

Snažan proizvod za korištenje prije samog pranja, za čišćenje najtvrđe prljavštine s karoserije, motora, kotača osobnih i teretnih vozila. Uklanja svu prljavštinu kao što su: masnoća, smog, insekti, ostaci kočenja, itd.

Pakiranje: 700ml

Power Wash universal cleaner

VRHUNSKI UNIVERZALNI ČISTAČ ZA SVE! PRISUTAN JE U SVIM NAŠIM PROIZVODIMA!

Koncentrirani proizvod. Snažno čišćenje najtvrdokornije prljavštine s karoserija, motora, kotača osobnih i teretnih vozila, teških strojeva, roštilja, pločnika, vrtnog namještaja, fasada, podova itd. Uklanja svu prljavštinu kao što su: ulje, masnoća, smog, insekti, benzin, itd. Proizvod ima visok omjer razrjeđivanja s vodom, bez obzira na tvrdoću vode.

Pakiranje: 1L

Hybrid Coat

OBNAVLJA I ŠTITI BOJU VOZILA HIBRIDNIM SLOJEM DAJUĆI VISOKI SJAJ

Zaštitni proizvod na bazi grafena. Štiti vaše vozilo od vremenskih prilika i UV zraka, odbija vodu, prljavštinu i druge nečistoće. Laku vozila daje dubinu i visoki sjaj.

Pakiranje: 700ml

Insect Remover

LAKO I UČINKOVITO ČISTI OSTATKE INSEKATA I ČVRSTE MRLJE S VAŠEG VOZILA. NIJE ABRAZIVAN PREMA LAKU VOZILA!

Jednostavno, brzo i učinkovito uklanjanje čak i najtvrdokornijih ostataka insekata. Za najbolji rezultat, nanesite proizvod kada je vozilo suho, prije samog pranja. Sigurno za korištenje na staklu, kromu, laku i plastičnim površinama vozila.

Pakiranje: 400ml

Wheel Rim Cleaner

UKLANJA TEŠKE MRLJE I OSTATKE KOČENJA, TE OBNAVLJA SVE VRSTE NAPLATAKA I RATKAPA

Učinkovito čišćenje svih vrsta kotača, čeličnih ili aluminijskih felgi. Bez kiselina i uravnotežen pH, ovaj proizvod je također učinkovit i siguran za upotrebu na lakiranim felgama. Lako uklanja svu prljavštinu i ostatke od kočenja.

Pakiranje: 700ml

Tire Blackener

OŽIVLJAVA ORIGINALNE BOJE, VRAĆA SJAJ I ŠTITI GUME OD OŠTEĆENJA, KEMIJSKIH I VREMENSKIH UTJECAJA.

Štiti, održava, oživljava gume i ostale gumene dijelove vozila. Redovitom upotrebom, štiti gume od kemijskih i vremenskih utjecaja. Produžuje vijek trajanja guma i gumenih dijelova, održavajući ih sjajnima i elastičnima.

Pakiranje: 700ml

Tire Blackener Concentrate

OŽIVLJAVA ORIGINALNE BOJE, VRAĆA SJAJ GUMI I ŠTITI OD OŠTEĆENJA, KEMIJSKIH I VREMENSKIH UTJECAJA.

Koncentrirani proizvod. Štiti, održava i oživljava gume i ostale gumene dijelove vozila. Redovito korištenje štiti gume od vremenskih čimbenika i kemijskih utjecaja, produžava vijek trajanja guma i gumenih dijelova, održavajući ih sjajnima i elastičnima.

Pakiranje: 1L

Tire Blackener Aerosol Spray

ŠTITI I OŽIVLJAVA ORIGINALNU BOJU, VRAĆA SJAJ SVIM VRSTAMA GUMA.

Proizvod na bazi silikona koji gumama daje dodatni sjaj, a istovremeno štiti i oživljava površinu. Stvara efekt odbijanja vode na gumi i redovitim korištenjem vraća gumi izvornu crnu boju.

Pakiranje: 500ml

Car Window Cleaner

ČISTI SVE STAKLENE POVRŠINE SA ANTISTATIČKIM UČINKOM

Višenamjenski proizvod za jednostavno, brzo i učinkovito čišćenje svih staklenih površina, ostavljajući završni sloj bez tragova, s osvježavajućim mirisom.

Pakiranje: 700ml

Preuzmite katalog proizvoda